Фатме Мустафова е 60-годишната жена, намерена убита в поповското село Славяново,

...
Фатме Мустафова е 60-годишната жена, намерена убита в поповското село Славяново,
Коментари Харесай

Ужасяващи подробности за убитата в Славяново жена

Фатме Мустафова е 60-годишната жена, открита убита в поповското село Славяново, написа " Труд ". 

Трупът й е открит в сряда сутринта от кметицата и племенниците й, които отишла да видят какво става, откакто жертвата не отворила павилиона си за закуски до учебното заведение. Не отговаряла и на телефона.

На входната врата имало заключен катанец, разрушили. Когато влезнали, видели тялото на дамата на пода. Веднага се обадили на " Спешна помощ “, само че жертвата била мъртва от часове.

Най-вероятно тя е удушена с въже, което още не е открито. После към врата ѝ бил оплетен чеп. Смъртта  е настъпила след 19.00 часа, сред 20.00 и 21.00 часа. На масата имало остатъци от вечерята. 

Предполага се, че Фатме е познавала килъра и по тази причина го е пуснала в дома си. Тя от години живеела сама, откакто брачният партньор ѝ умрял, а деца нямала.

Мълвата в Славяново гласи, че убитата била богата. Преди години била счетоводителка, в този момент също обслужвала няколко компании. Наскоро си купила нова кола, после си взима и безценен климатик.

Дали убийството е дело на локални бандити, които са желали да я ограбят,  ще проверяват криминалисти от Търговище и от специалисти по убийствата от Главна дирекция " Национална полиция “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР